Köszöntjük az Online Unlocker Hungary weboldalán. Célunk hogy megrendelőink akár otthonukban, kényelmesen, rövid átfutási idővel megoldják Alcatel, Blackberry, Motorola, ZTE, Vodafone, Samsung, LG sorozatú telefonok illetve Huawei USB és PCMCIA modemek függetlenítését. Csak kitölti az oldalon lévő online megrendelő lapot a készülék adataival és már küldheti is a megrendelést. Minden oldalon a "Rendelés elküldése" alatt megtalálja a gyors ügyintézéshez szükséges adatokat, fizetési információkat.

Mert nálunk elsődleges szempont a megrendelő gyors kiszolgálása. Online megrendelését pillanatok alatt elküldheti a választott szolgáltatás oldaláról. Akár 3 órán belül hozzájuthat  készüléke feloldó kódjához! Ez abban az esetben lehetséges ha ön CIB24-es vagy OTP-s bankszámlával rendelkezik. De paypal fizetés is lehetséges. A bankon belüli utalás akár 10 percen belül megérkezhet és már indítjuk is a feloldó kód lekérését.

 

Mert cégünk megbízható alapokra épült és ha problémája akad szívesen állunk rendelkezésére akár telefonon a megadott idő intervallumban vagy emailben.

Mert szolgáltatásunk non-stop elérhető, ebből kivételt képezhet az ünnepnapok és több napos úgynevezett hosszú hétvégék.    ( Csak a banki utalás miatt )

 

 

 

Minden érdeklődő és megrendelő, telefonos segítséget kérhet ha valamilyen problémába ütközik a készülék függetlenítése során, vagy csak bővebb infót szeretne szolgáltatásunkról. Ügyfélszolgálatunk elérhető Hétfőtől-Péntekig 9-17 óráig a következő telefonszámon: 06-70-2661500 vagy emailben: info@gsmdoki.com 

 

 

Huawei modem feloldó kód bevitele - szöveges segítség

 

 

 Függetlenítés menete:

Indítsuk el a gyári Mobile Partner/Connect software-t. Helyezzünk a modembe  egy más szolgáltatói kártyát. A program indulása után kérni fogja a feloldó kódot. Itt gépeljük be a levélben kapott 8 számjegyű kódot, és ha a kód elfogadásra kerül már független is a modemünk.

 

Vodafone Connect Lite software esetén telepítsünk egy gyári Huawei Mobil Partner software-t!!! Letöltés innen

vagy: mobilepartner2013_03.zip

 

MIÉRT??? Mert a vodafone software nem enged fel más hálózatra hiába független a modem...

 

Gyári Huawei Mobil Connect software: Letőltés innen

Huawei Mobil Connect software beállítása videó segédlet: Letőltés innen

 

Huawei router (R206, stb..) függetlenítése:

1. Make sure your Huawei R206 Vodafone WiFi Mobile Router Gateway is fully charged.

2. Just insert a non acceptable Network sim on your Huawei R206 Vodafone WiFi Mobile Router Gateway SIM card into the device. (You have to use another network provider sim, which is currently locked to).

3. Connect your Huawei R206 Vodafone WiFi Mobile Router Gateway with PC and go to VodafoneMobile.wifi or http://192.168.0.1 and login to your device’s dashboard at VodafoneMobile.wifi or http://192.168.0.1 . Go to Advanced Settings – SIM Settings – Unlock Device – Enter Unlock Code – Click on Apply.

or

Open your Settings – Dial-up – Unlock SIM card – Enter 8 digits unlock code in your Huawei R206 Vodafone WiFi Mobile Router Gateway. Click OK and the device will reboot to display the new network.

 

 

 

 

 

 

 

 

        Copyright by gsmdoki 2009